Sektori i Projekteve Kërkimit Shkencor dhe Digjitalizimit


Z. Edmond Gaçe - Përgjegjës

(CV) Znj. Eftiona Bylykbashi - Specialist për botimet

(CV) Znj. Monika Thimo - Specialist për projektet

(CV) Znj. Elena Tona - Specialist i Bibliotekës Universitare

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com