DEGA E KËRKIMIT SHKENCOR DHE PROJEKTEVE

Ardian Çërava - Kryetar i Degës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve (Pedagog)

email: acerava@gmail.com

a. Sektori i Projekteve

Monika Thimo - Specialiste

e-mail: monika.shano@gmail.com

b. Sektori i Shkences dhe Botimeve

Eftiona Bylykbashi - Specialist

e-mail: eftionajosifi@yahoo.com

Mamica Saraçi - Specialist

c. Biblioteka Universitare

Elena Çapo - Përgjegjës i Bibliotekës Universitare

e-mail: elenatona@ymail.com

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet