Hapja e Bursave Akademike te Transilvanisë

Universiteti Transilvania Brasov sapo ka nisur programin e Bursave Akademia e Transilvanisë (http://www.unitbv.ro/en/academica.aspx), përmes të cilit do të jepen 10 bursa për studentët më të mirë nga vendet që nuk janë pjesë e BE, ku ben pjesë dhe Shqipëria. Të gjitha këto bursa do të jepen në bazë të konkurrencës dhe meritës. Kandidatët duhet të plotësojnë një sërë kriteresh dhe mbushin formularin e aplikimit të cilin e gjejnë online në këtë link. http://www.unitbv.ro/en/academicaregistration.aspx dhe duhet të dorëzojnë dosjen e aplikimit me e-mail, në international.office@unitbv.ro, Afati I fundit I aplikimeve është data 28 prill 2017.

 

Harta e Vendodhjes

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Sekretarja e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për mësimin
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Zv. Rektore për shkencën dhe projektet
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator i Universitetit

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

Te gjitha kontaktet