VEPRA E MIHAL GRAMENOS NË KONTEKSIN E SOTËM LETRAR DHE HISTORIK

23 Mars 2012.Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi në sallën e konferencave të Fakultetit të Bujqësisë seminarin shkencor me temë: " Vepra e Mihal Gramenos në konteksin e Sotëm letrar dhe historik ".

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com