LEKTORIUM ME PROFESORET ARBERESHE

UNIVERSITETI I KORÇËS “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME INSTITUTIN E GJUHËSISË DHE TË LETËRSISË, TIRANË, DHE INSTITUTIN ITALIAN TË KULTURËS, ORGANIZUAN ME DATEN 28 TETOR 2013 VEPRIMTARINË SHKENCORE:

LEKTORIUM ME PROFESORËT ARBËRESHË FRANCESKO ALTIMARI DHE MATTEO MANDALA

Programi

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com