Korça TECH - 30 bursa për të rinjtë e Korçës!

Bashkia Korçë dhe Qendra Laboratorike ICTSlab sjellin në Korçë një projekt, i cili ka për qëllim trajnimin e 30 të rinjve nga mosha 19 - 34 vjeç dhe nxitjen e punësimit në fushën e teknologjisë së informacionit.

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com