Ministria e Ndryshimit të Klimës e Emirateve të Bashkuara Arabe ka shpallur konkursin në rang global me temë “Mobilizimi i të rinjve dhe kontributi i tyre në parandalimin e efekteve negative të ndryshimit të klimës”

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Abu Dhabi, informon se Ministria e Ndryshimit të Klimës e Emirateve të Bashkuara Arabe ka shpallur konkursin në rang global me temë “Mobilizimi i të rinjve dhe kontributi i tyre në parandalimin e efekteve negative të ndryshimit të klimës”. Në këtë kuadër, kërkohet pjesëmarrja dhe kontributi i të rinjve nga Shqipëria me një video të shkurtër për të dhënë një video mesazh sensibilizues (2 minuta) për masat që duhen marrë për të përballuar ndryshimet klimatike. 
 

LISTA E STUDENTËVE TË UNIKO QË PËRJASHTOHEN NGA TARIFA VJETORE E SHKOLLIMIT, PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020

LISTA E STUDENTËVE TË UNIKO QË PËRJASHTOHEN NGA TARIFA VJETORE E SHKOLLIMIT, PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020, SIPAS VKM-SË NR. 269, DT. 29.03.2017 “PËR PËRCAKTIMIN E KATEGORIVE TË INDIVIDËVE QË PLOTËSOJNË KRITERET E PRANIMIT NË NJË PROGRAM TË CIKLIT TË PARË TË STUDIMEVE, NË NJË PROGRAM TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE OSE NË NJË PROGRAM TË STUDIMEVE PROFESIONALE, QË PËRJASHTOHEN NGA TARIFA VJETORE E SHKOLLIMIT”, MIRATUAR ME VENDIMIN NR. 617, DATË 19.11.2019, TË BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UNIKO

Lista e studentëve :

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com