Mundësi pjesëmarrjeje e studentëve në konkursin ndërkombëtar organizuar nga Creative Shock 2018

Creative Shock 2018, is an international social business case competition organized by the Students’ Association of ISM University of Management and Economics.

Last year Creative Shock attracted 1224 participants from 100 countries. We want to continue growing and for that to happen we need you and your students!

FILLOI PROCESI I APLIKIMIT ONLINE PËR RAUNDIN E DYTË NË PORTALIN U-ALBANIA (15 - 20 SHTATOR 2018)

Në periudhën 15 - 20 shtator 2018 do të kryhet procesi i aplikimit online për raundin e dytë në Portalin U-Albania. Kanë të drejtë të aplikojnë, duke përzgjedhur deri në 10 (dhjetë) preferenca, të gjithë maturantët/kandidatët, të cilët kanë plotësuar formularin AI/AIZ dhe rezultojnë kalues në provimet e Maturës Shtetërore, por që:

NJOFTIM PËR MATURANTËT !

Në datat 21-23 gusht hapet sistemi i maturës për plotësimin e formularit A1/A1Z për maturantë/kandidatë që nuk e kanë plotësuar atë në raundin e parë.

Pages

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com