Për të ndihmuar studentët dhe stafin pedagogjik për të patur një akses më të shpejtë në fondin e librave të bibliotekës universiteti  mundesoi  krijimin e Bibliotekes Elektronike.

Per te patur akses ne librarine e saj studentet duhet te rregjistrohen prane bibliotekes te secilit fakultet.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com