ORGANIZIMI

Sara Metanj

Kryetare e Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail : metanjsara@gmail.com
 

Ismeralda Sejdolli 

Nënkryetare e Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail: sejdolliismeralda@gmail.com

 

Klea Dautllari

Sekretare e Këshillit të Studentëve në Universitetin "Fan S. Noli" 

e-mail: kleadautllari3@gmail.com

 

Kristi Bejko

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Bujqësisë

e-mail: kristibejko01@gmail.com

 

Erotida Sevo

Kryetare e Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë

e-mail: erotida.sevo@aiesec.org

 

Dejvi Hoxha

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Ekonomisë

e-mail: dejvihoxha98@gmail.com

 

Elsa Hysi

Kryetar i Këshillit të Studentëve në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Humane

e-mail: ehysi033@gmail.com

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com