Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...


VEPRIMTARI

REKTORI I UNIKO ZHVILLOI NJË TAKIM ME STUDENTËT E VITIT TË PARË TË PROGRAMIT TË RI TË STUDIMIT “EDUKIM FIZIK DHE SPORTE”

Në datën 28 tetor 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, zhvilloi një takim me studentët e vitit të parë të programit të ri të studimit “Edukim fizik dhe sporte”. Ai iu...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME KOLEGJIN “ILIRIA”, PRISHTINË

Në datën 25 tetor 2019 UNIKO lidhi marrëveshje bashkëpunimi me kolegjin “Iliria” të Prishtinës. Marrëveshja u nënshkrua nga rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe rektori i...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME IPAG (SHKOLLA E LARTË ME DREJTIM EKONOMIK) NË PARIS, FRANCË

Në datën 25 tetor 2019, UNIKO lidhi marrëveshje bashkëpunimi me IPAG (Shkolla e lartë me drejtim ekonomik) në Paris, Francë. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga rektori i UNIKO, prof....

UNIKO ZHVILLOI KONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE “LASGUSH PORADECI NË 120-VJETORIN E LINDJES”

Në datën 25 tetor 2019, në Universitetin e Korçës, zhvilloi punimet Konferenca Shkencore Kombëtare: “Lasgush Poradeci në 120-vjetorin e lindjes”, një bashkëpunim i...

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI NJË ORË TË HAPUR LEKSIONI- I FTUAR STUDIUESI DHE PUBLICISTI NDRIÇIM KULLA

Në datën 25 tetor 2019,   departamenti i Shkencave Sociale të Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një leksion të hapur me temë: “Mendimi shoqëror dhe politik shqiptar”, ku i ftuar...

AUTORI ARDIAN VEHBIU PREZANTOI NË UNIKO LIBRIN “GJUHA E THYER, GJUHA QË THYEN”

Në datën 24 tetor 2019, departamenti i gjuhës dhe letërsisë në bashkëpunim me klubin e shkrimtarëve “Bota e re”, Korçë zhvilluan, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, një...

MINISTRJA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË, ZNJ. BESA SHAHINI, U TAKUA ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 22 tetor, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, znj. Besa Shahini, u takua me studentët e viteve të para të Universitetit të Korçës. Në fjalën e mirëseardhjes rektori i...

UNIKO I BASHKOHET NISMËS “ #DHURO #GJEJ #LEXO”

Në datën 18 tetor 2019,  Universiteti “ Fan S. Noli” iu bashkua nismës “#Dhuro #Gjej #Lexo”, të ndërmarrë nga Ministria e Kulturës, në kuadër të muajit të leximit. Biblioteka...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com