Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...


VEPRIMTARI

STUDENTËT E UNIKO U BËNË PJESË E FUSHATËS PËR DHURIMIN VULLNETAR TË GJAKUT

Në datën 12 nëntor 2019, dhjetëra studentë të UNIKO iu përgjigjën thirrjes së Kryqit të Kuq, dega Korçë, për të dhuruar gjak. Fushata ndërgjegjësuese u organizua nga Qendra e...

“LIRE AVEC LE NUMÉRIQUE”-TRAJNIM I ZHVILLUAR NË UNIKO ME PEDAGOGË E MËSUES TË GJUHËS FRËNGE

Në datën 8 nëntor 2019, UNIKO në bashkëpunim me Agjencinë Universitare të Frankofonisë për Evropën Qendrore dhe Lindore organizuan trajnimin “Lire avec le numérique” me pedagogë e...

NJOHJA ME TË DREJTAT E PRONËSISË – TAKIM I ZHVILLUAR ME STUDENTË TË FAKULTETIT EKONOMIK

Në datë 11 nëntor 2019, në mjediset e Qendrës së Karrierës dhe Alumnit të UNIKO, Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale zhvilloi një takim me studentë të departamentit...

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI LEKSIONIN E HAPUR ME TEMË: “ETNOGRAFIA SHQIPTARE NË PERIUDHËN E KOMUNIZMIT”

Në datën 8 nëntor 2019, departamenti i shkencave sociale në FSHNH organizoi leksionin e hapur me temë: “Etnografia shqiptare në periudhën e komunizmit”, ku u prezantua dhe libri...

“MEDIA SOCIALE DHE NDIKIMI I SAJ NË SHOQËRI”- CIKËL LEKSIONESH NGA GAZETARI I NJOHUR, Z. ALEKSANDËR MARKU ME STUDENTË TË PROGRAMIT TË STUDIMIT “KULTURË, MEDIA DHE EDITIM”

Në datën 8 nëntor 2019, me ftesë të departamentit të gjuhës dhe letërsisë në UNIKO, gazetari i njohur z. Aleksandër Marku nisi një cikël leksionesh me studentët e vitit II të...

STUDENTË TË KOLEGJIT HEIMERER NË PRISHTINË VIZITUAN QYTETIN E KORÇËS

Në datat 5 dhe 6 nëntor 2019, një grup studentësh të Kolegjit Heimerer, Prishtinë vizituan qytetin e Korçës. Kjo vizitë u zhvillua në kuadër të marrëveshjes së nënshkruar mes...

“TURIZMI KULINAR DHE PERSPEKTIVA E PUNËSIMIT TË RINISË”- LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E DEPARTAMENTIT MARKETING-TURIZËM

Në datën 4 nëntor 2019, u zhvillua leksioni i hapur “Turizmi kulinar dhe perspektiva e punësimit të rinisë” me studentët e departamentit marketing-turizëm. Ky takim u organizua në...

STUDENTË TË UNIKO MORËN PJESË NË SHKOLLËN VERORE ME TEMË: “TË JETOSH NDËRMJET KULTURAVE”

Në datën 1 nëntor 2019, në mjediset e UNIKO u zhvillua një takim në kuadër të përfundimit të shkollës verore me temë: “Të jetosh ndërmjet kulturave”, organizuar nga Instituti për...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com