Në datën 24 janar 2020, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua lektoriumi me temë “Edukimi...

Në datën 23 janar 2020, në mjediset e Qendrës së Karrierës dhe Alumnit në UNIKO u zhvillua...

Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....


VEPRIMTARI

Debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe Dr. Julian Bejko

Ditën e premte, 11 prill 2014 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe...

VEPRIMTARI SHKENCORE - LETRARE KUSHTUAR JETES DHE VEPRES SE SHKRIMTARIT ADEM DEMACI

LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS DHE FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” I KORÇËS, MË DATËN 19 PRILL, ORA 1100, NË SALLËN E...

Takim me studentë dhe pedagogë mbi bursat Fullbright që ofron Ambasada Amerikane

Ditën e hënë dt. 31 mars 2014 në Universitetin “...

AMBASADORI GREK LEONIDAS ROKANAS KA ZHVILLUAR NJË LEKSION TE HAPUR ME STUDENTET E EKONOMISE TE UNIVERSITETIT TE KORCES

Ambasadori grek, Leonidas Rokanas ka zhvilluar një leksion të hapur me studentët e ekonomisë të Universitetit të Korçës.

Në këtë takim...

EKSPOZITE FIGURATIVE

FAKULTETI I SHKENCAVE TË NATYRËS DHE SHKENCAVE HUMANE

...

PERURIMI I QENDRES SE KARRIERES STUDENTORE

Në datë 14 nëntor 2013, në mjediset e ish-Shtëpisë së Ushtarakëve u bë përurimi i Qendrës së Karrierës. Kjo qendër do t’u vijë në ndihmë studentëve të të gjithë...

Roli dhe rendesia e filozofise ne ditet e sotme

Më datë 19.11.2013, ora 10:00 në ambjentet e amifiteatrit në “Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Humane”, “Departamenti i Shkencave Sociale” organizon seminar me temë:

...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com