Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

FILLON VITI I RI AKADEMIK 2014-2015

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI...

Presentation of the “ENCHASE” Project

Presentation of the “ENCHASE” Project

On 1 October 2014 was held the next meeting of IQAU. At the meeting were representatives of Rectorate.

...

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Takimi i radhës me Njësinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Në datën 13 Janar 2015 u zhvillua takimi i radhës i Njësisë së Sigurimit të Brendshëm të...

DITA AKADEMIKE 2014

DITËN E...

Takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Në dt. 7 maj 2014 ora 10.00 në mjediset e universitetiit u bë një takim me studentët nga përfaqësues të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Qëllimi i këtij prezantimi ishte...

Debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe Dr. Julian Bejko

Ditën e premte, 11 prill 2014 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një debat i hapur me temë “Shqipëria e përjetimit dhe mendimit” nga pedagogët Dr. Grida Duma dhe...

VEPRIMTARI SHKENCORE - LETRARE KUSHTUAR JETES DHE VEPRES SE SHKRIMTARIT ADEM DEMACI

LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS DHE FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” I KORÇËS, MË DATËN 19 PRILL, ORA 1100, NË SALLËN E...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com