Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

In-House Workshop - Summer Academy

Takimi Post-Summer Academy

Në datën 21 Shtator 2015 NjBSC zhvilloi një takim në kuadër të prezantimit të temave të trajtuara gjatë Akademisë...

FILLON VITI I RI AKADEMIK 2015-2016

ME RASTIN E FILLIMIT TE VITIT TE RI AKADEMIK...

I JEPET TITULLI I NDERIT “DOCTOR HONORIS CAUSA” AKADEMIKUT JANI THOMAI

Më 26 mars 2015, në sallën e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Rektorati i Universitetit “Fan S. Noli” organizoi ceremoninë për dhënine e titullit “Doctor...

Ju jepet çertifikatë falenderimi ekipit të futbollit të universitetit "Fan S. Noli"

Ju jepet çertifikatë falenderimi ekipit të futbollit të universitetit "Fan S. Noli" që doli fitues në ndeshjen e organizuar më datën 20.11.2014 me ekipin e futbollit të...

LEKTORIUM PER EUROPEN

Ditën e premte datë 7 Nëntor 2014 Universiteti “Fan S. Noli “, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane” në bashkëpunim me Fondacionin Friedrich Ebert organizojnë në...

Ambasadori Francez në Tiranë Z. Bernard Fitoussi , vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës ditën e hënë datë 10/11/2014.

Ambasadori Francez në Tiranë Z. Bernard Fitoussi, vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” të Korçës ditën e hënë datë 10/11/2014. Rektori i Universitetit Prof.as.dr....

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com