Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

UNIKO ZHVILLOI CEREMONINË TRADICIONALE TË FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019-2020

Në datën 14 tetor 2019, në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua ceremonia tradicionale e fillimit të vitit të ri akademik 2019-2020. Ceremonia nisi me...

U ZHVILLUA NË UNIKO "DITA AKADEMIKE 2019"-CEREMONIA TRADICIONALE E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE

Në datën 4 tetor 2019, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua “Dita Akademike 2019", ceremonia e diplomimit të studentëve. Në fjalën e hapjes zëvendësrektorja për mësimin, prof...

UNIKO ZHVILLOI DISA VEPRIMTARI SPORTIVE NË “JAVËN EVROPIANE TË SPORTIT”

Në datën 29 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, organizoi një sërë veprimtarish sportive në kuadër të “Javës Evropiane të Sportit”....

“EDUKIMI PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME”-UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME BASHKINË E KORÇËS

Në datën 20 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe kryetari i bashkisë së Korçës, z. Sotiraq Filo, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve...

UNIKO “SJELL” NË KORÇË DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR

Në datë 20 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar, bashkinë e Korçës dhe...

SHPALLEN PROJEKTET FITUESE NË KUADËR TË PROJEKTIT “INNOVATION ECO-SYSTEM IN THE CBC AREA (CBCINNOV8)”

Në datën 19 shtator 2019, në Qendrën e Inovacionit pranë UNIKO u zhvillua një takim për vlerësimin e projektpropozimeve të hartuara nga studentët dhe të rinjtë e rajonit të Korçës,...

U ZHVILLUA NË UNIKO WORKSHOP-I ME TEMË: “MBËSHTETJA E MËSUESVE TË ARDHSHËM NË PËRDORIMIN E TIK NË EDUKIMIN E NXËNËSVE ME NEVOJA TË VEÇANTA ARSIMORE”

Në datat 19-21 shtator 2019, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë rreth 60 studentë që studiojnë në programet e mësuesisë në Universitetet e Korçës, Durrësit,...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN E EVROPËS JUGLINDORE TË MAQEDONISË SË VERIUT

Në datën 13 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe rektori i Universitetit të Evropës Juglindore në Maqedoninë e Veriut, akad. prof. dr....

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com