Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

DITA AKADEMIKE 2016

DITËN E PREMTE NË PALLATIN E SPORTIT “TAMARA NIKOLLA”, U ZHVILLUA CEREMONIA "DITA AKADEMIKE 2016"

NË CEREMONI MORËN PJESË STUDENTËT E DIPLOMUAR, PEDAGOGËT E...

REKTORI I UNIVERSITETIT TË KORÇËS PRET NË TAKIM KONSULLIN E REPUBLIKËS SË GREQISË NË KORÇË

Në datën 15 qershor 2016, Rektori i Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim pune konsullin e Republikës së Greqisë në...

TRYEZË DISKUTIMI ME TEMË “(PA)NDERSHMËRIA AKADEMIKE NË SHQIPËRI-SHQETËSIME PËR PLAGJIATURËN”

Në datën  10 qershor 2016 u organizua tryeza e diskutimit me temë “(Pa)ndershmëria akademike në Shqipëri-shqetësime për plagjiaturën”, organizuar nga Instituti...

U ZHVILLUA MBLEDHJA E PARË E SENATIT AKADEMIK TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”

Në zbatim të Urdhrit nr. 295, datë 01.06.2016 të Ministrit të Arsimit dhe Sportit, ditën e hënë, datë 6.6.2016, u zhvillua mbledhja e parë e Senatit Akademik të...

CEREMONIA PËR EMËRIMIN E DEKANËVE TË FAKULTETEVE DHE PËRGJEGJËSIT E DEPARTAMENTËVE NË UNIVERSITETIN "FAN S. NOLI"

Ditën e mërkurë, datë 01.06.2016, ora 13.30, në sallën e amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u organizua ceremonia për emërimin e dekanëve të fakulteteve dhe...

Dhenia e titullit akademik Profesor per z. Lorenc Llazar Ekonomi

Fakulteti i Shkencave Natyrore e Humane ne Universitetin Fan Noli te Korces ka organizuar nje ceremoni per dhenien e titullit akademik Profesor per z. Lorenc Llazar Ekonomi. Prof....

Trajnim për programin PREZI për stafin akademik në kuadër të rritjes së cilësisë së mësimdhënies

Trajnimi i fundit për stafin akademik në kuadër të rritjes së cilësisë së mësimdhënies. Programi PREZI

FAKULTETI EKONOMIK

...
Seminar "Përcaktimi i sugjerimeve për përmirësimin e Sigurimit të Cilësisë"

Trajnim në lidhje me përcaktimin e sugjerimeve për përmirësimin e Sigurimit të Cilësisë

Në 26 Tetor 2015 NjBSC zhvilloi trajnimin e parë në lidhje me...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com