Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

NGA MESONJETORJA TEK UNIVERSITETI I KORÇES

7 Mars 2012.Konference Jubilare me temë: " NGA MESONJETORJA TEK UNIVERSITETI I KORÇES" nën kujdesin e veçantë të Kryeministrit Prof.dr Sali Berisha...

HAFIZ ALI KORÇA-55 VJET PAS (1873-1956)

21-22 Dhjetor 2011.KONFERENCË NDËRKOMBËTARE

Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës dhe Shtëpia Botuese “Logos-A”, Shkup, në bashkëpunim dhe me institucione të...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com