Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

KONFERENCË SHKENCORE KUSHTUAR GJUHËTARIT DHE PROFESORIT DHIMITËR SAMARA

Në datë 23 maj, Fakultetit të Edukimit dhe të Filologjisë Universiteti “Fan S. Noli” i Korçës, në bashkëpunim me Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë, Tiranë organizoi

...

Simpozium Shkencor Didaktika e Shkencave

  Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Humane, organizon në datën 13.12.2013, ditën e premte ora 10:00, simpoziumin shkencor me temë: “...

KONFERENCE SHKENCORE NDERKOMBETARE: " LIDHJET KULTURORE DHE HISTORIKE SHQIPTARO - ROMUNE "

 

Universiteti "Fan S. Noli", Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjise, ne bashkepunim me Ministrine e Puneve te Jashtme te Rumanise,...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com