Në datën 17 janar 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, priti në një takim dr. Peter C....

Në datën 24 dhjetor 2019 në mjediset e Rektoratit të UNIKO, Senati Akademik dhe Bordi i...

Në datën 19 dhjetor 2019, në mjediset e Qendrës së Inovacionit në UNIKO u...


VEPRIMTARI

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME IPAG (SHKOLLA E LARTË ME DREJTIM EKONOMIK) NË PARIS, FRANCË

Në datën 25 tetor 2019, UNIKO lidhi marrëveshje bashkëpunimi me IPAG (Shkolla e lartë me drejtim ekonomik) në Paris, Francë. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga rektori i UNIKO, prof....

UNIKO ZHVILLOI KONFERENCËN SHKENCORE KOMBËTARE “LASGUSH PORADECI NË 120-VJETORIN E LINDJES”

Në datën 25 tetor 2019, në Universitetin e Korçës, zhvilloi punimet Konferenca Shkencore Kombëtare: “Lasgush Poradeci në 120-vjetorin e lindjes”, një bashkëpunim i...

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE ORGANIZOI NJË ORË TË HAPUR LEKSIONI- I FTUAR STUDIUESI DHE PUBLICISTI NDRIÇIM KULLA

Në datën 25 tetor 2019,   departamenti i Shkencave Sociale të Universitetit “Fan S. Noli” organizoi një leksion të hapur me temë: “Mendimi shoqëror dhe politik shqiptar”, ku i ftuar...

AUTORI ARDIAN VEHBIU PREZANTOI NË UNIKO LIBRIN “GJUHA E THYER, GJUHA QË THYEN”

Në datën 24 tetor 2019, departamenti i gjuhës dhe letërsisë në bashkëpunim me klubin e shkrimtarëve “Bota e re”, Korçë zhvilluan, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, një...

MINISTRJA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË, ZNJ. BESA SHAHINI, U TAKUA ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 22 tetor, ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, znj. Besa Shahini, u takua me studentët e viteve të para të Universitetit të Korçës. Në fjalën e mirëseardhjes rektori i...

UNIKO I BASHKOHET NISMËS “ #DHURO #GJEJ #LEXO”

Në datën 18 tetor 2019,  Universiteti “ Fan S. Noli” iu bashkua nismës “#Dhuro #Gjej #Lexo”, të ndërmarrë nga Ministria e Kulturës, në kuadër të muajit të leximit. Biblioteka...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FONDACIONIN SHQIPTARO-AMERIKAN PËR ZHVILLIM (AADF)

Në datën 17 tetor 2019, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Ali Jashari dhe drejtori i Bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), z. Michael D...

SESION INFORMUES ME STUDENTËT E UNIKO - “DHUNA NË FAMILJE DHE SHËRBIMI POLICOR NË KOMUNITET”

Në datën 17 tetor 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, Qendra e Karrierës dhe Alumni në bashkëpunim me Bashkinë e Korçës dhe me Linjën e Këshillimit për Gra dhe Vajza...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com