Studentët e vitit II të programit të studimit “Administrim dhe politika sociale” organizuan një...

Në datën 12 nëntor 2019, dhjetëra studentë të UNIKO iu përgjigjën thirrjes së Kryqit të Kuq,...

Në datën 8 nëntor 2019, UNIKO në bashkëpunim me Agjencinë Universitare të Frankofonisë për...

Në datë 11 nëntor 2019, në mjediset e Qendrës së Karrierës dhe Alumnit të UNIKO, Drejtoria e...

Në datën 8 nëntor 2019, departamenti i shkencave sociale në FSHNH organizoi leksionin e hapur me...


VEPRIMTARITË

UNIKO I BASHKOHET NISMËS “ #DHURO #GJEJ #LEXO”

Në datën 18 tetor 2019,  Universiteti “ Fan S. Noli” iu bashkua nismës “#Dhuro #Gjej #Lexo”, të ndërmarrë nga Ministria e Kulturës, në kuadër të muajit të leximit. Biblioteka...

UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME FONDACIONIN SHQIPTARO-AMERIKAN PËR ZHVILLIM (AADF)

Në datën 17 tetor 2019, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, prof. dr. Ali Jashari dhe drejtori i Bordit të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), z. Michael D...

SESION INFORMUES ME STUDENTËT E UNIKO - “DHUNA NË FAMILJE DHE SHËRBIMI POLICOR NË KOMUNITET”

Në datën 17 tetor 2019, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, Qendra e Karrierës dhe Alumni në bashkëpunim me Bashkinë e Korçës dhe me Linjën e Këshillimit për Gra dhe Vajza...

UNIKO ZHVILLOI CEREMONINË TRADICIONALE TË FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019-2020

Në datën 14 tetor 2019, në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua ceremonia tradicionale e fillimit të vitit të ri akademik 2019-2020. Ceremonia nisi me...

U ZHVILLUA NË UNIKO "DITA AKADEMIKE 2019"-CEREMONIA TRADICIONALE E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE

Në datën 4 tetor 2019, në mjediset e Amfiteatrit të FEF u zhvillua “Dita Akademike 2019", ceremonia e diplomimit të studentëve. Në fjalën e hapjes zëvendësrektorja për mësimin, prof...

UNIKO ZHVILLOI DISA VEPRIMTARI SPORTIVE NË “JAVËN EVROPIANE TË SPORTIT”

Në datën 29 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës, organizoi një sërë veprimtarish sportive në kuadër të “Javës Evropiane të Sportit”....

“EDUKIMI PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME”-UNIKO LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME BASHKINË E KORÇËS

Në datën 20 shtator 2019, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari dhe kryetari i bashkisë së Korçës, z. Sotiraq Filo, nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit midis dy institucioneve...

UNIKO “SJELL” NË KORÇË DITËN NDËRKOMBËTARE TË SPORTIT UNIVERSITAR

Në datë 20 shtator 2019, Qendra e Karrierës dhe Alumni e Universitetit “Fan S. Noli” të Korçës në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar, bashkinë e Korçës dhe...

Pages

Subscribe to Front page feed
                                 
            

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com