Në datën 20 maj 2020, Instituti i Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT) në bashkëpunim me...

Në datën 28 prill 2020, autoritetet drejtuese të UNIKO zhvilluan një takim,...

Në datat 24 dhe 27 prill 2020, përfaqësues të EBSCO zhvilluan një trajnim...

Rreth 60 studentë e ish-studentë të departamentit të infermierisë të UNIKO i...


VEPRIMTARI

“PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS” - ZËVENDËSMINISTRJA E ARSIMIT, ZNJ. LORENA HAXHIU U TAKUA ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena Haxhiu zhvilloi një takim me studentë të programeve “Master” dhe me studentë “Alumni...

“EDUKIMI MJEDISOR DHE ZONAT E MBROJTURA”- LEKSION I HAPUR NGA PH.D OLIVER AVRAMOSKI

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë dhe gjeografisë organizoi një leksion të hapur me temë: “Edukimi mjedisor dhe zonat e...

AKREDITIMI I PROGRAMEVE TË STUDIMIT–ASCAL TRAJNON GRUPET E VLERËSIMIT TË BRENDSHËM NË UNIKO

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i Grupeve të Vlerësimit të Brendshëm (GVB) nga përfaqësuesit e Agjencisë së Sigurimit të...

STUDENTË TË FAKULTETIT EKONOMIK MORËN PJESË NË WORKSHOPIN ME TEMË: “DEBATI EKONOMIK”

Në datën 17 shkurt 2020, studentë të Fakultetit Ekonomik morën pjesë në workshopin me temë: “Debati ekonomik”, organizuar nga Junior Achivement of Albania me mbështetjen e Fondit...

REKTORI I UNIKO PROF. DR. ALI JASHARI U NDERUA NGA KOLEGJI UNIVERSITAR PER BIZNES DHE TEKNOLOGJI (UBT), PRISHTINË ME ÇMIMIN “EXCELLENCE LEADERSHIP AWARD”

Në datën 14 shkurt 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, u nderua nga Kolegji Universitar për Biznes dhe Teknologji në Prishtinë me çmimin “Excellence...

“STUDENTËT PËR MIRËQEVERISJE”-TAKIM ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 11 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u prezantua projekti “Studentët për mirëqeverisje”, i cili u organizua nën kujdesin e...

UNIKO MES 18 UNIVERSITETEVE PARTNERE NË PROJEKTIN “ZHVILLIMI I CILËSISË NË BASHKËPUNIMIN NDËRKOMBËTAR DHE MENAXHIMIN E PROJEKTEVE” (QUADIC)

Nga data 11-14 shkurt 2020, në Universitetin “Kadri Zeka” të Gjilanit (UKZ) u zhvillua takimi i parë në kuadër të projektit “Zhvillimi i cilësisë në bashkëpunimin...

U ZHVILLUA PËR HERË TË PARË NË UNIKO “DITA ALUMNI”

Në datën 7 shkurt 2020, në sallën e konferencave “Teodor Laço”, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua për herë të parë “DITA ALUMNI”. Ky takim synonte...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com