DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE I LETËRSISË

Prof. as. dr. Jonela Spaho (Përgjegjës departamenti) (CV)

Prof. dr. Ali Jashari (Rektor i Universitetit) (CV)

Prof. as. dr. Anyla Saraçi (CV)

Prof. as. dr. Dion Tushi (CV)

Prof. as. dr. Elona Çeçe (CV)

Dr. Eris Rusi (CV)

Dr. Ilir Shyta (CV)

Dr. Liri Seitllari (CV)

Dr. Hysnie Haxhillari (CV)

Msc. Neli Naço (CV)

Msc. Olger Brame (CV)

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com