STUDENTËT E UNIKO-VEPRIMTARI NDËRGJEGJËSUESE NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË TOKËS

Në datën 22 prill, studentët e Universitetit "Fan S. Noli" oganizuan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës. Takimi, i organizuar nga Këshilli Studentor i UNIKO, në të cilin studentët diskutuan dhe u njohën me veçoritë e ekosistemit në Pyllin e Fazanëve, Maliq, vijoi me  mbjelljen e dhjetëra fidanëve të rinj në këtë zonë, e cila premton shumë për zhvillimin e turizmit në gjithë rajonin tonë. Sipas kryetares së Këshillit Studentor, Ismeralda Seidolli, çdo fidan i mbjellë nga studentët përcjell mesazhin “Të duam dhe të mbrojmë mjedisin”. Po në këtë ditë studentët mbollën fidanë edhe në kodrat e qytetit të Korçës, duke shprehur kënaqësinë dhe dëshirën që veprimtari të tilla të jenë të shpeshta dhe të përfshijnë sa më shumë studentë të Universitetit të Korçës.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com