STUDENTËT E UNIKO ÇELËN NJË EKSPOZITË ME PUNIME NË PIKTURË DHE VIZATIM

Në datën 2 maj 2019, studentët e UNIKO çelën në mjediset e Rektoratit një ekspozitë me punime të ndryshme në vizatim dhe pikturë. Kjo ekspozitë u organizua nga Këshilli Studentor dhe sipas kryetares, Ismeralda Seidolli, ka për qëllim prezantimin e punimeve më të mira të studentëve, si dhe shpalosjen e talentit të tyre në fusha të tjera, siç është muzika dhe kënga. Studentët sollën në këtë ekspozitë rreth 50 punime me tema të ndryshme, të cilat u ndoqën me interes nga bashkëmoshatarët e tyre dhe nga stafi i UNIKO.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com