“AGROBIZNESI - NJË SFIDË E RE PËR RININË NË RAJON”- SEMINAR ORGANIZUAR NË FAKULTETIN E BUJQËSISË NGA DEPARTAMENTI I AGROBIZNESIT

Në datën 7 qershor 2018, në Fakultetin e Bujqësisë, u zhvillua workshopi me temë  “Agrobiznesi - një sfidë e re  për rininë në rajon”, orgnizuar nga Departamenti i Agrobiznesit. Sipas dekanit të këtij fakulteti, prof. as. dr. Gjergji Mero, ky seminar u dha mundësinë studentëve, të njihen me  mënyrën se si mund të drejtohet një fermë bujqësore, si dhe për të kuptuar se cilat janë mundësitë e punësimit për studentët që përfundojnë këtë program studimi. Qëllimi i këtij seminari ishte krijimi i një rrjeti fermerësh të rinj, të motivuar, të cilët kanë interesa dhe sfida të përbashkëta, në sipërmarrjet e tyre bujqësore. Pasi dëgjuan prezantimin e temave të seminarit, studentët bënë pyetje dhe diskutuan në lidhje me to.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com