THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË SIMPOZIUMIN ME TEMË : "PRAKTIKA NDËRDISIPLINORE NË FORMIMIN E KOMPETENCAVE NË GJUHËN E HUAJ"

Veprimtaria synon të sjellë në dritë të rejat e fundit të kërkimit universitar në lidhje me kompetencat e formimit në gjuhë të huaj dhe të krijojë hapësira diskutimi për zbatimin praktik të tyre në kontekstin e të nxënit të gjuhës së huaj. 

Lexo të plotë (PDF) (kliko..)

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com