NJOFTOHEN TË GJITHË STUDENTËT E VITEVE II DHE III TË UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” TË PARAQITEN PËR TË APLIKUAR PËR KARTËN E STUDENTIT PRANË POSTËS SHQIPTARE

Njoftohen të gjithë studentët e viteve II dhe III të Universitetit “Fan S. Noli” të paraqiten për të aplikuar për Kartën e Studentit pranë Postës Shqiptare. Studentët duhet të kenë me vete një dokument identifikimi (kartë identiteti ose pasaportë) në momentin e aplikimit.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com