NJOFTIM PËR STUDENTËT E PROGRAMIT TË STUDIMIT “MASTER PROFESIONAL” NË “ADMINISTRIM PUBLIK”

Njoftohen studentët e programit të studimit “Master Profesional” në “Administrim Publik”, të diplomuar më 20.10.2016, se diplomat mund t'i tërheqin pranë sekretarisë mësimore të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane.

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com