NJOFTIM PËR RAUNDIN E TRETË TË APLIKIMEVE NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI”

Ju njoftojmë se prej datës 12 tetor -14 tetor 2020 do të vijojnë aplikimet për raundin e tretë në programet e studimit të Universitetit “Fan S. Noli”.

Në këtë raund kanë të drejtë të aplikojnë të gjithë ata maturantë/kandidatë të cilët:

  1. nuk kanë arritur të regjistrohen në raundin e parë ose të dytë;
  2. kanë kryer procesin e aplikimit online në raundin e parë ose të dytë dhe nuk janë shpallur fitues;
  3. kanë kryer procesin e aplikimit online në raundin e parë ose të dytë dhe nuk kanë arritur të regjistrohen;
  4. janë çregjistruar pas përfundimit të raundit të parë ose të dytë.

Për t’u njohur me programet e studimit në Universitetin “Fan S. Noli” klikoni:

http://unkorce.edu.al/sq/programet-e-studimit

Suksese!