NJOFTIM PËR MATURANTËT

Të nderuar maturantë!

 Ju njoftojmë se në periudhën 12-14 tetor do të kryhet aplikimi online për raundin e tretë të regjistrimeve në Universitetin "Fan S. Noli". Të gjithë kandidatët që do të aplikojnë për studime “Bachelor” në raundin e 3-të dhe që nuk kanë mundur të kryejnë pagesën e aplikimit, duhet:

  1. Të hyjnë në portalin U-Albania.
  2. Të logohohen me ID mature dhe ID karte.
  3. Të shkarkojnë faturën nga U-Albania.
  4. Të kryejnë pagesën në postë ose bankë.
  5. Të ruajnë kodin.
  6. Të dorëzojnë mandatin e pagesës tek mbikëqyrësja e shkollës.
     

Pasi të dorëzoni faturën, keni akses për të aplikuar për programet e studimit që ofron Universiteti "Fan S. Noli", Korçë. Për t’u njohur me programet e studimit në Universitetin “Fan S. Noli” klikoni: https://www.unkorce.edu.al/sq/programet-e-studimit

AFATI I FUNDIT I KRYERJES SË PAGESËS ËSHTË DATA 11 TETOR 2019

SUKSESE!

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com