Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve...

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena...

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë...

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i...

 
 Shërbimet e mësimdhënies online (Google GSuite Apps)
 

 
Google Classroom Login

Si ta përdor ?
 

 
Google Meet (Login)

Si ta përdor ?

 

* Pedagogu duhet të identifikohet me e-mailin e tij zyrtar *****@unkorce.edu.al
* Studenti duhet të identifikohet me e-mailin e tij personal (Gmail)

 
eduMEET

Manual përdorimi

Aplikacion Komunikimi Video/Audio dhe File Sharing

* Studentët dhe pedagoget duhet të regjistrohen me emrin e tyre
në këtë aplikacion që të indentifikohen realisht kush janë.


 
  Moodle

Manual Moodle

 

* Për të patur akses në aplikacionin Moodle, çdo pedagog apo student
mund të përdorë kredencialet me të cilat ata kanë akses në programin dixhital ESSE3. 

  Orari Mësimor ONLINE

 

* Orari Online është në përditësim të vazhdueshëm

 

 

VEPRIMTARI

U ZHVILLUA NË UNIKO KONFERENCA II E REKTORËVE TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE SHQIPTARE NË SHQIPËRI, KOSOVË DHE MAQEDONINË E VERIUT

Në datat 6-7 mars 2020, në UNIKO u zhvillua Konferenca II e Rektorëve të Universiteteve Shqiptare në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, me temë: “Universitetet Shqiptare...

REKTORI I UNIKO, PROF. DR. ALI JASHARI, MORI PJESË NË PËRURIMIN E MUZEUT TË SHKOLLËS SË MESME “FUAT BABANI”, BILISHT

Në datën 6 mars 2020, rektori i UNIKO prof. dr. Ali Jashari, me ftesë të stafit dhe drejtuesve të shkollës së mesme “Fuat Babani”, Bilisht, mori pjesë në përurimin e muzeut të kësaj...

“PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS” - ZËVENDËSMINISTRJA E ARSIMIT, ZNJ. LORENA HAXHIU U TAKUA ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore, zv.ministrja e arsimit znj. Lorena Haxhiu zhvilloi një takim me studentë të programeve “Master” dhe me studentë “Alumni...

“EDUKIMI MJEDISOR DHE ZONAT E MBROJTURA”- LEKSION I HAPUR NGA PH.D OLIVER AVRAMOSKI

Në datën 25 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, departamenti i historisë dhe gjeografisë organizoi një leksion të hapur me temë: “Edukimi mjedisor dhe zonat e...

AKREDITIMI I PROGRAMEVE TË STUDIMIT–ASCAL TRAJNON GRUPET E VLERËSIMIT TË BRENDSHËM NË UNIKO

Në datën 21 shkurt 2020 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u zhvillua trajnimi i Grupeve të Vlerësimit të Brendshëm (GVB) nga përfaqësuesit e Agjencisë së Sigurimit të...

STUDENTË TË FAKULTETIT EKONOMIK MORËN PJESË NË WORKSHOPIN ME TEMË: “DEBATI EKONOMIK”

Në datën 17 shkurt 2020, studentë të Fakultetit Ekonomik morën pjesë në workshopin me temë: “Debati ekonomik”, organizuar nga Junior Achivement of Albania me mbështetjen e Fondit...

REKTORI I UNIKO PROF. DR. ALI JASHARI U NDERUA NGA KOLEGJI UNIVERSITAR PER BIZNES DHE TEKNOLOGJI (UBT), PRISHTINË ME ÇMIMIN “EXCELLENCE LEADERSHIP AWARD”

Në datën 14 shkurt 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, u nderua nga Kolegji Universitar për Biznes dhe Teknologji në Prishtinë me çmimin “Excellence...

“STUDENTËT PËR MIRËQEVERISJE”-TAKIM ME STUDENTË TË UNIKO

Në datën 11 shkurt 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, u prezantua projekti “Studentët për mirëqeverisje”, i cili u organizua nën kujdesin e...

Pages

Subscribe to Front page feed
                       

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com