Orari Mësimor

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë

Fakulteti Ekonomik Viti I

Fakulteti Ekonomik Viti II

Fakulteti Ekonomik Viti III

Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Humane

Fakulteti i Bujqësisë

Departamenti i Infermierisë Viti I

Departamenti i Infermierisë Viti II

Departamenti i Infermierisë Viti III

Harta e Vendodhjes

Lidhu me ne

Kontakt

Rektori
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
 alijashari@yahoo.com

Te gjitha kontaktet

Asistente e Rektorit
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230

e-mail:
megipashko@yahoo.com
rektorati@yahoo.com