Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

NJOFTIM PËR STUDENTËT, STAFIN AKADEMIK DHE TË GJITHË PUNONJËSIT E UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI”

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe të gjithë punonjësit e Universitetit “Fan S. Noli” se me Vendim Rektorati, data 27 nëntor 2017 do të jetë ditë pushimi. Zëvendësimi i kësaj dite mësimi do të bëhet ditën e shtunë, në datën 02 dhjetor 2017.

Leave a Reply