Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MUNDËSI PUNËSIMI NË DUBAI

Agjensia e Punësimit ” ERCA” hap fushatat për mundësi punësimi në Dubai për pozicionet vakante si më poshtë:

• Mësuese për Arsim Parashkollor

• Supervizor shitjesh (Me eksperience në shitje dhe menaxhim )

• Kamarier/ Kryekamarier për të punuar në një rrjet Coffe Shop

Kushtet e kontratës dhe paga janë të kënaqshme.

Aplikantët duhet të jenë njohës të gjuhës angleze dhe të kenë eksperiencë pune të mëparshme. Për më tepër informacion rreth këtyre pozicioneve kontaktoni në numrat e agjensisë.  +355693750772,  +355699306646.

Leave a Reply