Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Listat e fituesve ne programet e studimi master 2014-2015

Për vitin e ri akademik 2014-2015 Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë ofron 13 programe studimi “Master Profesional” dhe 5 programe studimi “Master Shkencor”.

Listat e fituesve ne programet e studimit Master prane Universitetit "Fan S. Noli"

 

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë…..kliko

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane:

 1. Master Profesional në Mësuesi në Shkenca Sociale…..kliko
 2. Master Profesional në Mësuesi në Matematikë – Fizikë…..kliko
 3. Master Profesional në Mësimdhënie për mësuesit e Biologji-Kimisë…..kliko
 4. Master Profesional në Teknologji Informacioni…..kliko        
 5. Master Profesional në Infermieristikë…..kliko

 

Fakulteti i Ekonomisë:

 1. Master Profesional në Financë – Kontabilitet.
 2. Master Profesional në Administrim Biznesi.
 3. Master Profesional në Marketing.
 4. Master Profesional në Turizëm.

 

Fakulteti i Bujqësisë 

 1. Master Profesional ”Zhvillim i Integruar Rural” 

 

 • MASTER SHKENCOR

 

Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë:

 1. Master Shkencor në Mësuesi për Arsimin Fillor Klasa I-VI.

 

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane:

 1. Master Shkencor në “Filozofi Sociale”.

 

Fakulteti i Ekonomisë:

 1. Master Shkencor në Turizëm dhe Mikpritje.
 2. Master Shkencor në Financë.

 

Fakulteti i Bujqësisë:

 1. Master Shkencor në Mjekësi Bimore.

.

 

                                                                                      REKTORATI

                                                                                  

Leave a Reply