Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Kalendari kronologjik

07/04/2017

U çel për herë të parë programi i studimit “Master Profesional” në “Administrim Publik” me UMAS Nr. 162, datë 07.04.2017 ofruar në një vit akademik, 60 ECTS nga Departamenti i Shkencave Sociale, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane.

Në brezin e pestë të këtij programi studimi vijojnë studimet 41 studentë dhe janë diplomuar 161, një pjesë e mirë e të cilëve janë punësuar në institucione shtetërore të rajonit dhe më gjerë.

Leave a Reply