Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
News & Updates

Veprimtaritë

STUDENTËT PJESËMARRËS NË PROJEKTIN VALEUX U VLERËSUAN ME CERTIFIKATA PËR KONTRIBUTIN E DHËNË NË KURSET E TË MËSUARIT VIRTUAL TË ZHVILLUAR NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” NË KUADËR TË PROJEKTIT ERASMUS+, VALEU-X

Në datën 27 qershor 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u organizua një veprimtari në kuadër të projektit VALEUX, në të cilën u vlerësua kontributi i studentëve pjesëmarrës në kurset e të mësuarit virtual gjatë periudhës janarit-qershor 2022 të zhvilluar në Universitetin “Fan S. Noli”, në kuadër të projektit Erasmus+, VALEU-X. Zëvendësrektori...

“FUTBOLLI PËR BAMIRËSI”-VEPRIMTARI E ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” DHE PREFEKTURA E QARKUT, KORÇË

Në datën 17 qershor 2022, Shoqata Sportive Studentore e Universitetit “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut, Korçë zhvilluan një ndeshje futbolli për bamirësi midis ekipit të Universitetit “Fan S. Noli” dhe ekipit të futbollit “KF Devolli”, në stadiumin Skënderbeu të qytetit të Korçës, Të ardhurat do të shkojnë për MEDPAK (Shoqata për...

AKADEMIA E SHKENCAVE E SHQIPËRISË NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI”, ORGANIZUAN KONFERENCËN SHKENCORE “FAN S. NOLI – PERSONALITET I GJITHANSHËM” ME RASTIN E 140-VJETORIT TË LINDJES SË TIJ

Në datën 17 qershor 2022, Akademia e Shkencave e Shqipërisë organizoi Konferencën Shkencore me temë “Fan S. Noli – personalitet i gjithanshëm” në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, me rastin e 140-vjetorit të lindjes së tij. Akad. Skënder Gjinushi, kryetar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, në fjalën e hapjes ndër të tjera tha:...

SIGURIA USHQIMORE ISHTE NË QENDËR TË NJË TRYEZE TË RRUMBULLAKËT ORGANIZUAR NGA DEPARTAMENTI I AGROUSHQIMIT NË KUADËR TË DITËS NDËRKOMBËTARE PËR SIGURINË USHQIMORE

Në datën 14 qershor 2022 në mjediset e Fakultetit të Bujqësisë u zhvillua një tryezë e rrumbullakët me fokus sigurinë ushqimore, e cila u organizua nga departamenti i Agroushqimit në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Sigurinë Ushqimore. Ky takim bëri bashkë drejtues e pedagogë të Universitetit e Fakultetit, përfaqësues të pushtetit lokal, institucioneve, bizneseve të...

UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ZHVILLOI KONFERENCËN I NDËRKOMBËTARE “LINGUISTIC PERSPECTIVES IN THE LIGHT OF SOCIAL DEVELOPMENTS”-“E-LEARNING APPROACHES TO LINGUISTIC ACQUISITION”

Në datën 10 qershor 2022 u zhvillua Konferenca I Ndërkombëtare “Linguistic Perspectives in the Light of Social Developments – E-Learning Approaches to Linguistic Acquisition” e organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës; Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë; Faculty of Philology of North University Center, Baia Mare, Technical University of Cluj, Romania;...

SENATI AKADEMIK I UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” NDEROI ME TITULLIN “DOCTOR HONORIS CAUSA” REKTORIN E UNIVERSITETIT TË TIRANËS, PROF. DR. ARTAN HOXHA

Senati Akademik i Universitetit “Fan S. Noli” i mbledhur në datën 31 maj 2022 vendosi të nderojë me titullin “Doctor Honoris Causa” rektorin e Universitetit të Tiranës, prof. dr. Artan Hoxha. Ceremonia solemne u zhvillua në datën 9 qershor 2022, në sallën e konferencave “Teodor Laço” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, ku të pranishëm...

FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË ORGANIZOI KONFERENCËN III STUDENTORE ME PUNIME TË STUDENTËVE BACHELOR DHE MASTER

Në datën 9 qershor 2022, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi Konferencën III studentore me punime të studentëve të tij. Në fjalën e hapjes zëvendësdekani, dr. Orjon Ago nënvizoi se praktikat e mira të dy konferencave të kaluara bënë që ajo të kthehet tashmë në një traditë të këtij fakulteti. Më pas, dekania, prof. as....

AMBASADORI I AUSTRISË NË TIRANË, DR. CHRISTIAN STEINAR ZHVILLOI NJË LEKSION TË HAPUR ME STUDENTË TË FAKULTETIT TË SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE ME TEMË: “AUSTRIA NË BASHKIMIN EVROPIAN”

Në datën 10 qershor 2022, Ambasadori i Austrisë në Tiranë, dr. Christian Steinar zhvilloi një leksion të hapur me studentë të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane me temë: “Austria në Bashkimin Evropian”. Gjatë vizitës së tij në këtë Fakultet, fillimisht Ambasadori u prit në takim nga dekania, prof. as. dr. Sonela Stillo, drejtues...

ROMANI “SHTEGU PËR TEK TI” I AUTORES CATHRYN BIBEE DHE I SHQIPËRUAR NGA PEDAGOGU, DR. ERIS RUSI U PREZANTUA NË NJË VEPRIMTARI TË ORGANIZUAR NË FAKULTETIN E EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË

Në datën 8 qershor 2022 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u prezantua romani “Shtegu për tek ti” nga Cathryn Bibee dhe i shqipëruar nga pedagogu, dr. Eris Rusi. Në këtë prezantim ishin të pranishëm pedagogë e studentë të këtij Fakulteti, poetë e shkrimtarë të klubit të shkrimtarëve “Bota e re”, Korçw, të...
en_USEnglish