Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

THE RECTOR OF UNIKO HOSTED IN A MEETING THE VOLLEYBALL GIRLS TEAM -WINNERS OF THE NATIONAL UNIVERSITY SPORTS CHAMPIONSHIP- 2020-2021

Latest Past Events

THE RECTOR OF UNIKO HOSTED IN A MEETING THE VOLLEYBALL GIRLS TEAM -WINNERS OF THE NATIONAL UNIVERSITY SPORTS CHAMPIONSHIP- 2020-2021

Në datën 25 tetor 2021, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello e drejtues të tjerë të Universitetit dhe të Fakultetit të Edukimit e Filologjisë pritën në takim ekipin e volejbollit të vajzave, i cili u shpall fitues i Kampionatit Kombëtar të Sporteve Universitare 2020-2021 në disiplinën e volejbollit për femra. Rektori i përgëzoi studentet […]

"SCIENTIFIC RESEARCH, APPLICATION AND METHODS IN EDUCATION" –II INTERNATIONAL CONFERENCE DEVELOPED BY "FAN S. NOLI" UNIVERSITY, KORÇA, IN COLLABORATION WITH UNIVERSITYOF TIRANA , UNIVERSITY OF IOANNINA,GREECE , UNIVERSITY ST.KLIMENT OHRIDSKI BITOLA ,NORTH MACEDONIA , UNIVERSITY FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY,KOSOVO.

Në datat 11-12 shtator 2021, në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua Konferenca II Ndërkombëtare “Kërkimi shkencor, aplikimi dhe metodat në edukim”. Në seancën plenare, e cila u drejtua nga zëvendësdekani, phd. Jordan Jorgji dhe pedagogia dr. Lorena Margo, përshëndeti rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello. […]

DURING ERASMUS + DAYS A MEETING WAS HELD IN THE DEPARTMENT OF FOREIGN LANGUAGEs IN WHICH THE VALLEY-X PROJECT WAS PRESENTED, WHERE UNIKO IS PART OF IT.

Në datën 14 tetor 2021, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua një takim me stafin e departamentit të Gjuhëve të Huaja, qëllimi i të cilit ishte prezantimi i draft-strukturave të VCL-së në këtë Departament me qëllim mbledhjen e sugjerimeve në lidhje me përmirësime të mundshme në syllabuset e tyre. Zëvendësrektorja për […]

en_USEnglish