Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

ORGANIGRAM 2022

ORGANIGRAM 2022
FAKULTETI I BUJQESISE
FAKULTETI I EDUKIMIT DHE FILOLOGJISE
FAKULTETI I EKONOMISE
FAKULTETI I SHKENCAVE NATYRORE DHE SHKENCAVE HUMANE
en_USEnglish