THE RECTORATE BUILDING OF THE  UNIVERSITY “FAN S. NOLI” IS BUILT AS A NEW BUILDING OF THE...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF EDUCATION AND PHILOLOGY

...

THE HISTORY AND THE OBJECTIVES OF THE FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF AGRICULTURE

...

BACKGROUND AND OBJECTIVES OF THE FACULTY OF ECONOMY

...
NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT

HAPEN 12 PROGRAME STUDIMI PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

2 PROGRAME BACHELOR:

- BIZNES DHE TREGTI

- INFORMATIKË BIZNESI

MASTER PROFESIONAL:

- BANKË DHE SIGURIME

- INXHINIERI AGRARE PROFILI "HORTIKULTURË"

MASTER SHKENCOR

- KULTURË, MEDIA DHE EDITIM

7 PROGRAME PROFESIONALE 2-VJEÇARE:

- MENAXHIM VETERINAR (hap fletëpalosjen)

MENAXHIM BIZNESI BUJQËSOR (hap fletëpalosjen)

TEKNIKA TË PRODHIMIT TË FARAVE DHE FIDANËVE (hap fletëpalosjen)

EDUKIM PËR FOSHNJËRINË DHE FËMIJËRINË E HERSHME (hap fletëpalosjen)

MBËSHTETËS ZYRE PËR KOMUNIKIM, BIBLIOTEKË DHE ARKIV (hap fletëpalosjen)

SHËRBIM SOCIAL (hap fletëpalosjen)

ASISTENT MENAXHER (hap fletëpalosjen)

 

UNIVERSITETI "FAN S. NOLI" GJATË VITIT 2017-2018 (UNIKO PROMO)

ACTIVITIES

AT THE FACULTY OF HUMAN AND NATURAL SCIENCES THERE WAS HELD A MEETING ON THE RESEARCH STUDY OF PROF. DR. GJERGJ SINANI “RELIGION AND EDUCATION”

On May 11, 2018 at the Faculty of Human and Natural Sciences there was presented the research work of prof. Gjergj Sinani “Religion and Education”. The Dean, prof. dr.

THE FACULTY OF HUMAN AND NATURAL SCIENCES ORGANIZED THE INTERNATIONAL WORKSHOP UNDER THE TOPIC: “RESEARCH APPLICATIONS AND METHODS OF EDUCATION”

On May 12, 2018 the Department of Mathematics, Informatics and Physics an the Faculty of Human and Natural Sciences organized the international workshop under the topic: “Research Applications and

WUS PRESENTED THE SUR-PLACE SCHOLARSHIPS FOR THE STUDENTS OF UNIKO

On April, 2018 “World University Service of Germany” (WUS), in cooperation with the Centre of Career and Alumni of University “Fan S.

PROF. AS. DR. ROBERT NAÇI WAS AWARDED A CERTIFICATE OF GRATITUDE

On April 18, 2018 at the Faculty of Agriculture there was organized a ceremony on the honor of prof. as. dr. Robert Naçi, on his 65th birthday.

THE STUDENTS AND LECTURERS OF THE PUBLIC UNIVERSITY OF TETOVO VISITED UNIKO

On April 14, 2018 a group of students and lecturers of the Public University of Tetovo, accompanied by the Dean of the Faculty of Philology, prof. dr.

Pages

Subscribe to Front page feed

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts