Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

Lajmerohen te gjithe studentet e interesuar se provimi i gjuhes angleze per certifikaten e TOEIC jepet me daten 07 shtator 2013 ora 15.00. Per me shume informacion mund te kontaktoni me koordinatorin Z. Pavllo Cicko ne adresen e-mail: pcicko61@yahoo.com  
Read More
UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS” U ZHVILLUA  NË MJEDISET E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE TË FILOLOGJISË. UNIVERSITETI “FAN...
Read More
Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të kenë akses në këto shërbime nëpërmjet menusë ”Shërbime Online”.
Read More
  We invite to learning “Fan S. Noli” University GUIDEBOOK….
Read More
  Ju ftojmë të njiheni me Guidën e Universitetit "Fan S. Noli"….  
Read More
1 155 156 157 158 159 169
en_USEnglish