DITËN E HËNË NË DATËN 8 MAJ 2017, ORA 12:00 NË SALLËN E KONFERENCAVE “TEODOR LAÇO” TË UNIVERSITETIT “ FAN S. NOLI”, ZHVILLOHET LEKSION I HAPUR ME TEMË “PËR NJË KONTRATË POLITIKE ME QYTETARËT”

Ditën e  Hënë në datën 8 maj 2017, ora 12:00 në Sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Universitetit “ Fan S. Noli”, zhvillohet leksion i hapur me  temë “Për një kontratë politike me qytetarët”, i ftuar Prof. Artan FUGA. Veprimtaria organizohet nga KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë me qëllim nxitjen e bashkëveprimit të shoqërisë civile, sferës akademike dhe të rinjve, në adresimin e problematikave të demokracisë shqiptare. Ftohen të marin pjesë studentë, anëtarë të stafit pedagogjik dhe aktorë të tjerë lokal me interes.

Location (Map)

Lidhu me ne

Contacts

Rector
Prof. dr.  Ali Jashari

Tel. : +355 822 42230
         +355 676385000

e-mail:  ajashari@unkorce.edu.al
            alijashari@yahoo.com
            rektorati@yahoo.com

Secretary of Rector
Megi Pashko

Tel. : +355 822 42230
e-mail: megipashko@yahoo.com
        rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for curricula and academic management
Prof. as. dr.  Majlinda Bello

Tel. : +355 822 42580
e-mail: mbello@unkorce.edu.al
            rektorati@yahoo.com

Deputy Rector for scientific research and project management
Dr. Erinda Papa

Tel: +355 822 42580
e-mail: erindapapa@yahoo.com

Administrator of University

Msc. Enslemvera Zake (Furxhi)
Tel: +355 822 43609
e-mail: eni_furxhi@yahoo.com

All contacts