Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
September 11, 2020

Day

Në datën 11 shtator 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektorja për kërkimin dhe shkencën, dr. Benita Stavre dhe koordinatori i projekteve Erasmus+ në UNIKO, z. Ardian Çërava zhvilluan në mjediset e Rektoratit një takim me koordinatorin kryesor të programit Erasmus + në Universitetin “St. Cyril & St. Methodius” të Veliko Tarnovos, Bullgari,...
Read More
en_USEnglish