Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
September 8, 2020

Day

Në datën 8 shtator 2020, rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello dhe presidenti i Bordit të Organizatës “Miqtë e Korçës”, z. Gjergji Gjinko, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi me qëllim zhvillimin e një programi me interes të përbashkët për një turizëm të qëndrueshëm në rajon, si dhe për organizimin e një sërë veprimtarish të përbashkëta,...
Read More
en_USEnglish