Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të...
Read More
UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN...
Read More
Lajmerohen te gjithe studentet e interesuar se provimi i gjuhes angleze per certifikaten e TOEIC jepet me daten 07 shtator 2013 ora 15.00. Per me shume informacion mund te kontaktoni me koordinatorin Z. Pavllo Cicko ne adresen e-mail: pcicko61@yahoo.com  
Read More
VIZITA SHKENCORE NGA NIKOS SUTOPULOS, PHD CANDIDATE I UNIVERSITETIT TE JANINES NE BAZE TE NJE PROGRAMI PER BASHKEPUNIM KULTUROR MIDIS DY VENDEVE GREQI-SHQIPERI, 2013-2014 Zoti Nikolas Sutopulos Profesor dhe Kandidat Doktorant i Universitetit te Janines, pati mundesine te vizitonte Universitetin "Fan S. Noli" , ne baze te nje Programi per Bashkepunimin Kulturor midis dy vendeve...
Read More
Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite. Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone. video prezantim per rregjistrimin e studenteve: https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI  Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135… Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD… http://ProfilVirtual.com ose http://ProfilVirtual.al
Read More
FILLOJNE SESIONET E REJA TE KUALIFIKIMIT TE MESUESVE NE SHERBIM PRANE FAKULTETIT TE EDUKIMIT DHE FILOLOGJISE PER VITIN AKADEMIK 2014-2015. Bashkëngjitur lexoni : GUIDEN E QENDRES SE EKSELENCES "FEF". Guidë për qendrën e ekselencës Certifikata e Ekselences  Formular Aplikimi
Read More
Për vitin e ri akademik 2014-2015 Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë ofron 13 programe studimi “Master Profesional” dhe 5 programe studimi “Master Shkencor”. Listat e fituesve ne programet e studimit Master prane Universitetit "Fan S. Noli"   Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë…..kliko Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane: Master Profesional në Mësuesi në Shkenca...
Read More
NJOFTIM PËR TRAJNIMIN E MËSUESVE NË SHËRBIM Mbështetur në nenin 58 të Ligjit “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, si dhe në Udhëzimet e Ministrit të Arsimit dhe Sportit për kualifikimin e mësuesve, në kuadër  të proçesit të trajtinit dhe kualifikimit të mësuesve të arsimit parauniversitar, ju bëjmë të ditur se në Fakulteti...
Read More
“NJOFTIM PËR PRANIMIN DHE REGJISTRIMIN E APLIKANTËVE NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE, MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PËR VITIN AKADEMIK 2015 -2016” Universiteti “Fan S. Noli” shpall hapjen e procedurës së aplikimit për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në programet e ciklit të dytë, Master Profesional dhe Master i Shkencave për vitin akademik...
Read More
ProfilVirtual është një rrjet social për studentët e cila ju mundëson të lidheni me shokët e grupit të studimit tuaj, pedagoget, grupin e programit të studimit, qendrën e karrierës, bizneset dhe shumë funksione të tjera të Universitetit. Në secili program studimi ju mund të komunikoni dhe ndani midis shokëve të grupit ku ju studioni dhe pedagogët me të cilët merrni leksione. Pedagoget mund të ndajnë me ju dokumente, leksione dhe...
Read More
1 54 55 56 57 58 60