Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli”, në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet theksoi se ky trajnim zhvillohet në zbatim të projektit të...
Read More
Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Rektoratit u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universiteti “Fan S. Noli” dhe Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (QKEDH) me qëllim Parandalimin e Radikalizmit dhe Ekstremizmit të Dhunshëm. Gjatë takimit ku ishin të pranishëm përfaqësues nga të dy palët, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet në Universitetin...
Read More
Në datën 25 prill 2023, Universiteti “Fan S. Noli” pranohet si anëtar me të drejta të plota i Federatës Evropiane të Sportit Universitar (EUSA). Në një postim në rrjetet e saj zyrtare, EUSA i uron mirëseardhjen Universitetit “Fan S. Noli” dhe njëkohësisht publikon pjesëmarrjen e suksesshme të të tij në disiplinën e volejbollit në Lojërat...
Read More
Në datën 21 prill 2023, studentët e Universitetit “Fan S. Noli”, Joan Koti dhe Elda Vukatana “rrëmbejnë” trofetë e nënkampionëve në Kampionatin Universitar të Tenisit që u zhvillua sot në Tiranë me pjesëmarrjen e të rinjve nga universitete të ndryshme të vendit. Të dy studentët tanë me një përvojë disa vjeçare në sportin e tenisit...
Read More
Në datën 14 prill 2023, Universiteti “Fan S. Noli” fitoi përballjen me Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës në Edicionin IV të Debatit Kombëtar Universitar që u zhvillua në Tiranë. Në të morën pjesë 12 universitete publike e private nga 5 qytete të Shqipërisë. Studentët në këtë përballje fituan në të dy disiplinat...
Read More
Në datën 31 mars 2023, University of National and World Economy, Sofje, Bullgari mirëpriti organizimin e mbledhjes së 9-të të Asamblesë së Përgjithshme të ASECU-t, organizim në të cilin Universiteti ynë është anëtar me të drejta të plota.  Universiteti “Fan S. Noli” u përfaqësua në këtë takim me pedagogen, dr. Aida Mosko.  Veprimtaritë e këtij...
Read More
Në kuadër të thirrjeve për aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit (PTI) për Vitin 2023-2024 (Projektet Vijnë si Propozime të Universitetit me Biznesin) dhe për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për Vitin 2023, të shpallura nga Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, gjeni më poshtë linku ku mund të informoheni mbi dokumentacionet e nevojshme për aplikim: http://nasri.gov.al/drejtoria-e-programeve-kombetare-2/ . Lidhur me...
Read More
07/04/2017 U çel për herë të parë programi i studimit “Master Profesional” në “Administrim Publik” me UMAS Nr. 162, datë 07.04.2017 ofruar në një vit akademik, 60 ECTS nga Departamenti i Shkencave Sociale, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane. Në brezin e pestë të këtij programi studimi vijojnë studimet 41 studentë dhe janë diplomuar...
Read More
Në datën 6 prill 2023, në mjediset e Rektoratit u zhvillua një Ditë Informimi në lidhje me dy thirrjet e Agjencisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit për aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit që vijnë si propozime të universitetit me biznesin dhe për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2023....
Read More
Universiteti Amerikan në Bullgari shpall konkursin për studentët nga i gjithë Ballkani me qëllim nxitjen e fushatave për ndërgjegjësimin e të rinjve në shoqërinë civile. Pas një sërë trajnimesh të udhëhequra nga ekspertët mbi politikat aktuale të diplomacisë publike, aplikantët që do të shpallen fitues, janë të ftuar të marrin pjesë në Thinkathon, në shtator 2023....
Read More
1 2 3 4 5 60