Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 18 maj 2023, në Universitetin “Fan S. Noli” u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit me University of Information Science and Technology “St. Paul the Apostle”, Ohër, Maqedoni e Veriut. Në takimin ku ishin të pranishëm drejtues të dy universiteteve, dr. Benita Stavre, zëvendësrektore për kërkimin dhe shkencën, Universiteti “Fan S. Noli” dhe phd. Ustijana...
Read More
Në datën 17 maj 2023, në Fakultetin e Ekonomisë, pedagogia dr. Jorida Koçibelli në bashkëpunim me specialisten e Zyrës Doganore Korçë, msc. Edisnajda Shaholli, ish-studente e këtij fakulteti zhvilluan leksionin e hapur me teme: “Situata dhe çështje praktike të Sistemit Doganor”. Sipas pedagoges Koçibelli, qëllimi i këtij leksioni ishte njohja e studenteve me çështje praktike...
Read More
Në datën 10 maj 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. Noli” zhvilloi një veprimtari ndërgjegjësuese me fëmijët e Shkollës Speciale, Korçë. Me sloganin: “Autizmi nuk është një barrier, por një perspektivë unike”, studentët shkuan me dhurata dhe improvizuan lojëra argëtuese me fëmijët që frekuentojnë këtë qendër. Duke patur parasysh edhe një nga shprehjet e...
Read More
Në datën 10 maj 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua takimi përmbyllës i projektit “Cyber-Hygiene” me qëllim diskutimin e gjetjeve të tij, si dhe për të dëgjuar mendimet dhe opinionet e studentëve në lidhje me mbarëvajtjen e kursit.    Në këtë takim, i cili u zhvillua në mjedsiet e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane...
Read More
GRAFIKU I KONSULTIMEVE PËR MATURANTËT Departamenti i Historisë dhe Gjeografisë do të ofrojë kurse për disiplinat e historisë dhe gjeografisë për maturantët sipas grafikut të mëposhtëm: * Të gjitha seancat do të zhvillohen në sallën R 26 në mjediset e Rektoratit Dita e mërkurëData: 17.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Histori Pedagogu: Ph D Metin Venxha Kohëzgjatja:...
Read More
PROGRAMI FULBRIGHT PËR STUDIUES  Fulbright Visiting Scholar Program është një program post-doktoral që zgjat si periudhe 3 – 6 muaj dhe u jep mundësi studiuesve të rinj apo atyre me më shumë përvojë, lektorëve të universitetit dhe ekspertëve nga institucione akademike dhe kërkimi të bëjnë kërkime dhe/ose të japin mësim në një universitet të caktuar...
Read More
Bazuar në Vendimin Nr. 60 datë 17.02.2023 të Bordit të Administrimit të universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, është planifikuar dhënia me qira e disa hapësirave të cilat ndodhen në ambjentet e Rektoratit, Fakultetit të Ekonomisë, Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Fakultetit të Bujqësisë, Fakultetit të Shkencave të natyrës dhe Humane dhe Departamentit të Infermierisë për...
Read More
Ministria e Arsimit dhe Sportit, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare për Kërkim Shkencor dhe Inovacionin (AKKSHI), çel raundin e dytë të thirrjeve për aplikime të përbashkëta kërkimore, tekniko- shkencore, mes Shqipërisë dhe Kosovës. Kjo thirrje do të jetë është hapur prej datës 24.04.2023 deri më 25.06.2023, në të cilën kërkues nga të gjitha fushat e...
Read More
Në datën 2 maj 2023 ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”. E shoqëruar nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello ajo zhvilloi takime me studentë dhe stafin akademik, me të cilët bashkëbisedoi në lidhje me politikat, nismat dhe projektet e ministrisë që ajo drejton, si dhe për...
Read More
Në datën 27 prill 2023, stafi administrativ i Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në trajnimin me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli” në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Sipas dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet ky trajnim informues edhe për stafin adinistrativ të...
Read More
1 2 3 4 60