Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 17 qershor 2022, Akademia e Shkencave e Shqipërisë organizoi Konferencën Shkencore me temë “Fan S. Noli – personalitet i gjithanshëm” në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, me rastin e 140-vjetorit të lindjes së tij. Akad. Skënder Gjinushi, kryetar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, në fjalën e hapjes ndër të tjera tha:...
Read More
Senati Akademik i Universitetit “Fan S. Noli” i mbledhur në datën 31 maj 2022 vendosi të nderojë me titullin “Doctor Honoris Causa” rektorin e Universitetit të Tiranës, prof. dr. Artan Hoxha. Ceremonia solemne u zhvillua në datën 9 qershor 2022, në sallën e konferencave “Teodor Laço” të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, ku të pranishëm...
Read More
Në kuadër të projektit QUADIC u zhvillua një vizitë studimore në Universitetin e Lubjanës në datat 6-11 qershor 2022. Partnerët e projektit patën mundësinë të shihnin nga afër veprimtaritë e Universitetit të Lubjanës në lidhje me bashkëpunimin ndërkombëtar dhe menaxhimin e projekteve. Në të njëjtën kohë, Universiteti i Lubjanës shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar me...
Read More
Në datën 3 qershor 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” me rastin e Javës dhe Kulturës Greke dhe në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional, Konsullata e Përgjithshme e Greqisë në Korçë dhe Universiteti organizuan shfaqjen e dokumetarit “Enigma e Keros”. Një dokumentar me një realizim mjaft interesant televiziv e shkencor, i cili i njohu...
Read More
Në datën 31 maj 2022, në kuadër të realizimit të një prej përparësive më të rëndësishme të strategjisë së vet, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Akademia e Studimeve Albanologjike, në bashkëpunim me Fakultetin e Edukimit dhe të Filologjisë të Universitetit “Fan S. Noli”, organizoi një veprimtari në të cilën u promovua revista “Studime filologjike”,...
Read More
Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More
Në datën 30 maj 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u organizua një tryezë e rrumbullakët në kuadër të projektit “3E – English- Entrepreneurship – Employability”, mundësuar nga mbështetja e Ambasadës Amerikane. Qëllimi është të mbështesë Universitetet pjesë e rrjetit të “Klubeve të Debatit” të Junior Achievement of Albania me identifikimin e modeleve...
Read More
Në datën 27 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi një simultane shahu me pjesëmarrjen e studentëve, alumnit dhe të pedagogëve, si dhe të të apasionuarve të tjerë pas sportit të shahut. Sipas zëvendësrektorit për mësimin, dr. Arto Adili qëllimi është promovimi dhe masivizimi i këtij sporti në qytetin e Korçës. Në çelje të veprimtarisë...
Read More
Departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me departamentin DSIZ, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Kolegjin Universitar Logos dhe Kolegjin Universitar Beder, Tiranë, organizuan në dt. 27 maj 2022, në amfiteatrin e FSHNH, Sesionin Shkencor me temë: “Teknologjitë e reja të informacionit dhe aplikimi...
Read More
1 2 3 39
sqAlbanian