Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Veprimtarite

Category

Në datën 21 mars 2023, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane në bashkëpunim me Komitetin Shqiptar të Helsinkit zhvilluan Forumin e hapur me temë: “Të thyejmë së bashku mitin e mosndëshkimit të korrupsionit”. Takimi, ku ishin të pranishëm pedagogë e studentë të këtij Fakulteti u drejtua nga z. Lufti Dervishi, ndërsa fillimisht u...
Read More
Në datën 17 mars 2023, departamenti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi trajnimin me temë “Using padlet as a multimodal approach to teaching literature” në kuadër të projektit DIGIKOMP të financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI).  Ky është trajnimi IV që zhvillohet në kuadër të këtij projekti me pedagogë...
Read More
Në datën 3 mars 2023, departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Arsimit Parauniversitar organizuan Konferencën Shkencore Rajonale: “Gjuha Shqipe në Shkollë”, ku të ftar ishin mësues, pedagogë, studiues të gjuhës shqipe, studentë etj. Konferencën e hapi përgjegjësja e Departamentit prof. as. dr. Anyla Saraçi, e cila përshëndeti pjesëmarrësit, duke...
Read More
Under the framework of QUADIC project (Quality Development of International Cooperation and ProjectManagement), 3 days training sessions and meetings were organized at “Kadri Zeka” University Gjilan inKosovo from 27th February to 1st March 2023. Representatives of partner institutions from KosovoAlbania and EU countries were physically present and participated in the sessions developed aroundproject development and...
Read More
Në datën 24 shkurt 2023, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi III në kuadër të projektit DIGIKOMP me temë: “Zbatimi i Korporave në mësimin e gjuhës së huaj në Web” të financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI). Ky trajnim, në të cilin morën pjesë mësues të arsimit...
Read More
“Gjithpërfshirja e nxënësve nëpërmjet kompetencës digjitale” ishte tema e trajnimit që u zhvillua në datën 10 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë me mësues të arsimit parauniversitar në rajonin e Korçës dhe me ligjëruese pedagogen e departamentit të Gjuhëve tër Huaja, dr. Erjola Qafzezi. Trajnimi u zhvillua në kuadër të projektit...
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi “Aplikimi i mjetit digjital Canva.com në mësimdhënie”, drejtuar nga pedagogia e departamentit të Gjuhëve të Huaja, dr. Dorela Kaçauni. Ky trajnim zhvillohet në kuadër të projektit kombëtar DIGJIKOMP tē financuar nga Agjencia Kombëtare për Kērkim Shkencor dhe Inovacion. Trajnerja Kaçauni tha se...
Read More
Në datën 26 janar 2023, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë organizuan konferencën shkencore kombëtare: “Asdreni në 150-vjetorin e lindjes”. Konferenca u hap me Himnin Kombëtar të interpretuar nga pedagogia, dr. Ornela Liçi, ndërsa më pas u përcollën disa poezi dhe një këngë po nga krijimtaria e Asdrenit,...
Read More
Në datën 12 dhjetor 2022, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Tryeza Shkencore e organizuar nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe Shoqatën Kulturore “Naum Veqilharxhi” me rastin e 225-vjetorit të Naum Veqilharxhit. Në fjalën e hapjes rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello...
Read More
Another successful workshop as a part of the QUADIC project was organized in Tirana on 4-8 December 2022. Workshop sessions were facilitated by the European University of Tirana (EUT) and the representatives of the international partners conducted 8 training sessions:  the University of Cote D’Azur (France), Universitat Oberta de Catalunya (Spain) and Università per Stranieri...
Read More
1 2 3 5